Вибори на росії – не більше ніж фарс, який розігрується для затвердження чергового строку повноважень диктатора.

Борис Надєждін – який ще пару місяців тому здавався останньою надією росії на зміну влади, виявився «Фунтом», тобто підставною особою від діючої влади. Про це свідчить переписка Надєждіна з членом ЦВК Ніколаєм Лєвічевим.


Як свідчить переписка, Надєждін давно знайомий з Лєвічевим, а у 2021 році вони переписувались з приводу фальсифікації виборів в мосгордуму, внаслідок чого перемогу здобула кандидатка від Єдиної росії, а Борис пролетів, як фанера над Парижем.

Під час виборів мера Москви у 2022 році Надєждін яскраво охарактеризував свою політичну діяльність фразою «Стараюсь соблюсти тонкую грань допустимой оппозиционности😊».


В 2023 році Надєждін висувався в президенти самолічно та, судячи з переписки, забезпечив ще кілька «незалежних» кандидатів. Чого варта переписка з Лєвічевим, де Надєждін обіцяє «привести кандидатів».

Ми завжди знали, що вибори на росії – не більше ніж фарс, який розігрується для затвердження чергового строку повноважень диктатора. І всі «кандидати» мріють про одне: знятися з перебвиборчої гонки, а в гіршому випадку – набрати не більше одного відсотка голосів.
Бо хто набере більше – довго не живе.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *