https://www.rbc.ua/static/img/_/b/_bezpilotnik_bahmut_lito_2023_gettyimages_1361255217_70f4cde0f42e8afc4ffb5630c041c742_1300x820.jpg

У Краснодарському краї РФ дронам вдалось атакувати важливий військовий склад. В ньому зберігались модулі управління і корекції для авіабомб окупантів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Militarnyi, Telegram-канал ASTRA.

Так, під час аналізу відео з місця наслідків удару по російському аеродрому у станиці Кущівська Краснодарського краю (Росія), яке опублікували місцеві Telegram-канали, журналісти помітили згорілі та пошкоджені модулі УМПК. 

Крім цього за даними російського Telegram-каналу ASTRA, пошкоджені і літаки.

"їх кількість та ступінь пошкоджень встановлюється", – йдеться у повідомленні.

Атака РФ

27 квітня в Росії заявили про атаку десятків дронів. У Міноборони РФ, природно, не стали розкривати подробиці влучень, а розповіли тільки про "знищення" близько 70 БПЛА в Краснодарському краї та в Криму.

Щоправда, у ЗМІ ще до офіційної заяви міністерства вже з'явилася інформація про цілком успішну атаку на Краснодарський край, де є потрапляння на нафтопереробному заводі ТОВ "Слов'янськ ЕКО" поблизу міста Слов'янськ-на-Кубані.

Вже пізніше стало відомо про ймовірну атаку на аеродром на Кубані. Російські Telegram-канали навіть виклали відео з місця "прильоту" на військовий об'єкт. Згодом в СБУ заявили, що атакували військовий аеродром і два нафтопереробні заводи в Краснодарському краї Росії.

 

 

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *