https://www.rbc.ua/static/img/_/v/_viyskovi_vesna_bahmut_chasiv_yar_2s7_pion_pion_gaubichna_garmata_gettyimages_1248845576_bb7f3c5d5c685c5090bd21cec119f6aa_1300x820.jpg

Українські прикордонники продовжують тримати оборону на Куп'янському напрямку Харківської області. Також їм вдається ефективно знищувати ворога.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Держприкордонслужбу.

"Двоє ліквідованих окупантів, ще один – поранений: робота аеророзвідників та мінометників бригади "Помста" на Куп’янському напрямку", – йдеться у повідомленні.

Ситуація на Куп'янському напрямку

За даними Генштабу ЗСУ на 27 квітня, на Куп’янському напрямку ворог 10 разів атакував у районах населених пунктів Кислівка, Берестове Харківської області та Стельмахівка Луганської області.

У середині квітня повідомлялося, що росіяни знизили наступальну активність на Куп'янсько-Лиманському напрямку, і це може бути пов'язане з тим, що ворог перекидає звідти свої підрозділи.

Водночас ворог не перестає обстрілювати Куп'янськ та район. Наприклад, 12 квітня російські війська з артилерії обстріляли Куп'янськ-Вузловий та одне із сіл Куп'янського району. Одна людина загинула, двоє людей постраждали.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *