https://www.rbc.ua/static/img/_/r/_rosiyski_viyskovi_gettyimages_1239355989__4__1fdbb280024667ca620994a5ad808b1d_1300x820.jpg

У тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області російські загарбники змінюють місця дислокації своєї техніки, щоб уникнути ударів українських військ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram партизанського руху “АТЕШ”

"Агенти "АТЕШ" ведуть постійне спостереження за всім, що відбувається в Маріуполі. Є інформація, що ЗС РФ почали переміщувати свої підрозділи по місту, намагаючись уникнути ударів з боку Сил оборони України", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, росіяни намагаються розмішуватись у будинках, лікарнях і школах, прикриваючись цивільними.

"Окупанти роблять спроби розміщуватися у житлових будинках, лікарнях і школах, що створює загрозу для мирного населення і демонструє їхнє нелюдське ставлення до цивільних",  – зазначили партизани.

Вибухи у Маріуполі 24 квітня

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Маріуполі в ніч проти 24 квітня пролунала затяжна серія вибухів. Вони лунали на околицях міста, ймовірно, що їх епіцентром став Маріупольський район.

Пізніше стало відомо, що наслідком вибухів у Маріуполі стали удари по базах загарбників.

Як розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, шість влучань було зафіксовано в селі Бабах-Тарама по базуванню окупантів.

“На зараз відомо про одного 200-го окупанта та не менш 15 поранених. Всі – особи офіцерського складу”, – додав він.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *