Під час ракетної атаки Російської Федерації в ніч проти 1 червня серед трьох загиблих — одна дитина. Всього травмувалось 12 людей.

Про це Національна поліція України повідомляє у Telegram.

“Сьогодні вночі Росія вбила 9-річну дівчинку, її 34-річну маму і 33-річну жінку. Ще 12 осіб отримали поранення”, — йдеться у повідомленні.

Також за даними поліції, під час чергової атаки Росії у столиці пошкоджено медзаклад, дитячий садок, багатоквартирні житлові будинки, автомобілі.

Нагадаємо, вночі, 1 червня, рашисти в черговий раз обстріляли Київ. Ракети, ймовірно, були запущені з оперативно-тактичних ракетних комплексів наземного базування.

Згодом чоловік загиблої жінки внаслідок падіння уламків ракети в Києві розкрив деталі трагедії. За його словами, під час повітряної тривоги люди намагались пройти в укриття, але воно було закрите.

Ввечері 31 травня начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони України “Південь” Наталія Гуменюк попередила, що загроза нової ракетної атаки дуже висока. За її словами, в акваторії Чорного моря на бойовому чергуванні перебували три російські ракетоносії, зокрема два підводних.

Водночас представник ГУР Міноборони Андрій Юсов вважає, що вже незабаром частота атак Росії на Київ значно знизиться. Ворог обстрілює українську столицю для демонстративної пропаганди, але так часто й сильно атакувати Київ він не зможе.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *