Поки РДК веде бої на території РФ, у Міноборони країни заявляють про знищення “терористичних формувань”.

У Кремлі запевняють, що російський диктатор Володимир Путін ознайомлений із ситуацією в Шебекіно, що розташоване в Бєлгородській області.

Про це повідомляють російські ЗМІ із посиланням на речника президента РФ Дмитра Пєскова.

“Путін постійно та регулярно отримує інформацію про ситуацію в Шебекінському районі від військових, прикордонників, рятувальників та місцевої влади. Регіональна влада працює самовіддано”, – йдеться у повідомленні.

В Міністерстві оборони РФ підтвердили прорив кордону та запевняють, що нібито атаку ворожих сил відбито із втратами в техніці та живій силі. В Росії традиційно звинувачують Україну.

“Самовідданими діями російських військовослужбовців відбито три атаки українських терористичних формувань. Внаслідок активних дій підрозділів прикриття державного кордону Західного військового округу та ФСБ Росії терористичні формування київського режиму, зазнавши суттєвих втрат, відкинуто”, – заявили в міністерстві країни-агресорки.

Нагадаємо, 1 червня розпочалася друга фаза “звільнення” Бєлгородської області, перша була 22 травня. Бійці Російського добровольчого корпусу та легіону “Свобода Росії” зайшли на територію Бєлгородської області РФ. За інформацією РДК, зараз іде бій за Шебекіно.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *