Коли почнеться очікуваний український контрнаступ, росіян “чекатиме брутальне пробудження”. Військові плани Києва – “вражаючі”, це буде переконлива “демонстрація сили українців”.

Про це заявив американський сенатор-республіканець від Південної Кароліни Ліндсі Грем після поїздки до Києва, пише Politico. Президент Володимир Зеленський та його команда влаштували політику “глибоке занурення” у свої військові плани.

“Найближчими днями ви побачите досить вражаючу демонстрацію сили з боку українців”, – наголосив Грем.

Нагадаємо: під час візиту до Києва сенатор США від Республіканської партії Ліндсі Грем заявив, що Вашингтон зобов’язаний передати Україні ракети великої дальності ATACMS, винищувачі F-16 та касетні боєприпаси. Ця допомога дозволить українській армії якнайшвидше звільнити всі захоплені Росією міста.

Після його поїздки до Києва МВС РФ оголосило Грема у розшук “за фактом русофобських висловлювань”. Сам він відкинув критику Росії з приводу його підтримки України та звинуватив роспропаганду після того, як вона істерично відреагували на нібито заяву чиновника про те, що смерть росіян – “вдале витрачання грошей США”.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *