https://www.rbc.ua/static/img/3/j/3j0a9860_766b9037dda26b5adea50b9760cfcd6b_1300x820.jpg

Голові РДА у Броварах Володимиру Майбоженку, який 26 квітня у п'яному стані вчинив аварію з чотирма постраждалими, повідомлено про підозру.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Офіс генпрокурора.

Так, за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури посадовцю РДА повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

"До Шевченківського районного суду м. Києва скеровано клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді безальтернативного тримання під вартою", – йдеться у повідомленні.

Обставини аварії за участю Майбоженка

За даними слідства, 26 квітня у Броварах, перебуваючи за кермом автомобіля, і проїхавши перехрестя на заборонений сигнал світлофора, голова райдержадміністрації у Броварах Володимир Майбоженко наїхав на пішоходів.

"За результатами тестування приладом Drager у водія визначено вміст алкоголю 2.31 проміле. Чотирьох осіб, серед яких одна дитина, госпіталізовано до лікарні", – додали у відомстві.

Нагадаємо, що 26 квітня практично відразу стало відомо про те, що Володимира Майбоженка звільнять з посади. При цьому, за даними на 27 квітня, двоє з чотирьох людей, які постраждали під час аварії, яку влаштував голова РДА, перебувають у тяжкому стані.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *