https://www.rbc.ua/static/img/1/_/1_73879fda6e0b2df66822e2e97189f321_1300x820.jpg

Віцепрем’єр з відновлення та міністр розвитку громад, територій і інфраструктури Олександр Кубраков відреагував на рішення щодо його звільнення. Він заявив, що це питання з ним не обговорювали.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Кубракова у Facebook.

"Керівництво фракції та очільник уряду Денис Шмигаль зі мною це рішення не обговорювали. На засідання фракції та профільного комітету не був запрошений", – написав міністр.

Він зазначив, що готовий надати звіт роботи міністерства за всіма напрямками. Міністр нагадав, що з перших днів війни до обовʼязків міністерства у галузі транспорту та пошти додалися військова логістика, відновлення житла та муніципальної інфраструктури.

"Щодо голосування за даний проект постанови Верховною радою – за 5 років спільної роботи ми пройшли великий шлях. З абсолютною більшістю – шлях в одному напрямку. Кожен приймає рішення згідно до своїх переконань і несе за це відповідальність", – додав Кубраков.

 
Звільнення Кубракова

Нагадаємо, у Верховній раді з'явилася постанова про звільнення Олександра Кубракова з посади віцепрем’єр-міністра з відновлення України, міністра розвитку громад, територій та інфраструктури.

Транспортний комітет парламенту підтримав постанову. Очікується, що Рада проголосує за звільнення вже сьогодні, 9 травня.

Додамо, що раніше у парламенті заявили про намір розділити Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури і виокремити окреме відомство, яке буде займатися питаннями розвитку регіонів. Для цього потрібно звільнити Кубракова з посади голови об'єднаного міністерства.

Більше про те, що відомо про Олександра Кубракова та його звільнення – читайте у нашому матеріалі.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *