Знаєте, що об’єднує 10 кубометрів дров, барана, овочевий набір та білет до новосибірського зоопарку? Усі ці речі і баран на додачу є еквівалентом життя або здоров’я одного могилізованого росіянина. Не всі разом, ні! Бо то було б забагато за «тушку» окупанта. Кожна річ окремо (і баран) – то є бонус сім’ям «новобранців» у різних містах «великої росії».

«З поганої вівці – хоч шерсті клаптик!». Чого- чого, а таких «поганих овець» на росії виявилося дуже багато. Цікава вікторина під назвою «Здай воєнкому свекра (вітчима, брата, чоловіка, батька) та отримай подарунок!» прокотилася російськими просторами, даючи можливість хоч якось поліпшити стан російського «скрепного сімейного устрою».

Цікаво, з яким настроєм відправляється на війну насильно «призваний» чоловік, знаючи, що зміну кросівок на берці забезпечила йому власна дружина в надії отримати бонус від влади та можливість частіше дарувати свою «посмішку» сусіду «ванє», що так влучно відвідував її, коли майбутнього «захисника» не було вдома? Тепер – «свабода!!!». Та ще й з «овочевим набором» або білетом до зоопарку. «Мечты сбываются!»

Ще цікавішим є той факт, що «расейські» жіночки, схоже, абсолютно впевнені, що відправити до військкомату/здихатися власного чоловіка/будь яку особу чоловічої статі – це білет в один кінець. Нікому з них навіть не приходить у голову, що той, кого вони нарешті «здихалися», може повернутися додому і відкрутити голову такому «павліку морозову» у спідниці. Росіянки настільки вірять у вбивчу для окупанта міць Збройних Сил України, що варіант повернення додому «еквівалентів 10 кубів дров» не розглядають.

Єдиний вихід для таких «вояків» – здатися у полон. Офіційно. Без всяких там «захоплений у бою». Здався – і відразу особисті бонуси: тепло, кормлять, туалет у приміщенні, вода з крану чиста! А головне – ті, хто тебе випхнув з дому ніц не отримають! Ні дров, ні білетів, ні «Гробових» на «ладу».

І головний бонус для такого «вояка» – ти залишишся живим! І повернешся додому! Туди, де тебе ніхто не чекає! Як сніг на голову! І зможеш розповісти своїм «рідним» про те, де ти бачив їх усіх, скопом, разом з такою країною, яка з радістю обмінює життя свої власних синів на білет до зоопарку! Тим більше, що на «зоопарк» вже давно перетворилася вся путінська «расєя»! 

Автор: Юрій Федоренко, Керівник ГО Агенція розвитку демократії та інформаційних свобод

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *