10 вересня, в росії пройшов “єдиний день голосування”. Це процес виборів різних рівнів: губернаторів регіонів, депутатів кількох рівнів, голів суб’єктів федерації тощо. Серед іншого, “вибори” організовані також і на тих українських територіях, які тимчасово окуповані росією.

Український пранкер «Майор Чорнобаєв» не обійшов своєю увагою цирк під вивіскою «вибори».

Україна засуджує псевдовибори та закликає цивілізований світ не визнавати їхніх результатів. Таке повідомлення опубліковано на офіційному сайті українського Центрвиборчкому (ЦВК).

Так, в ЦВК повідомляють, що країна-агресорка намагається створили ілюзію виборів та всенародної підтримки цього процесу. “Електоральні перегони” проходять на тимчасово окупованих рф територіях Донбасу та Криму, а також в частині Запорізької та Херсонської області.

Відмічається, що підготовка до псевдовиборів на загарбаних територіях України почалася ще задовго до цієї дати. Подекуди “голосування” проводилося вже 31 серпня, по окупованим населеним пунктам їздили “виїзні комісії”. Мета цього дійства – створити видимість бурхливого голосування українців за російську владу.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *