https://www.rbc.ua/static/img/_/r/_ryatuvalniki_pokrovsk_9_08_23gettyimages_1584436966_edb13c014b5e729acc144dee6a94841d_1300x820.jpg

В Одесі сьогодні вранці 24 квітня пролунали вибухи під час повітряної тривоги, оголошеної через загрозу ракетних ударів з боку російських окупантів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцеве видання “Думська”.

Вибухів в районі міста було чути кілька. Перший був приблизно о 05:58, а через пару хвилин – другий.

Також з'явилися повідомлення про проблеми з електроенергією в Одесі після вибухів. Зокрема, без світла частина міста, пише "Думська".

Керівник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер закликав жителів Одеси та району перебувати в укриттях до відміни повітряної тривоги.

Перед тим в командуванні Повітряних сил ЗСУ попереджали про фіксацію активності ворожої тактичної авіації  на сході та півдні

"Загроза застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових областей… Ракетна небезпека в областях, де оголошена повітряна тривога!" – йдеться в оголошенні військових.

Ракетні удари РФ по Україні 24 квітня

Раніше повідомлялося, що цієї ночі після опівночі у Харкові пролунали вибухи під час повітряної тривоги, оголошеної через загрозу ворожих ракетних ударів.

Пізніше з'ясувалося, що ворог влучив, попередньо, двома ракетами С-300 по житловому комплексу у Шевченківському районі Харкова, відомо про двох постраждалих.

Також повідомлялося про серію вибухів, що пролунали за межами міста. Згодом стало відомо, що ворог завдав ударів двома ракетами С-300 по селищу Золочів Богодухівського району Харківської області – там внаслідок російської атаки є пошкодження адміністративних будівель.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *