https://www.rbc.ua/static/img/_/p/_pozhezha__t_me_dsns_telegram_3__2b93dca063a35fe4c0d01f5f5aafb5e4_1300x820.jpg

У Дніпрі сьогодні рано-вранці, 27 квітня, пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Перед тим фіксувався рух ворожих ракет у напрямку міста.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на “Суспільне”.

Вибух було чути в районі міста близько п'ятої ранку.

Перед тим в командуванні Повітряних сил ЗСУ попереджали про рух груп російських керованих ракет, зокрема у бік Дніпра, та просили місцевих жителів перебувати в укриттях.

До цього ж закликав і міський голова Борис Філатов.

Ракетні удари РФ по Україні 27 квітня

Раніше повідомлялося, що цієї ночі в Україні була оголошена повітряна тривога, яка набула масштабного рівня. Були зафіксовані пуски ракет з російських стратегічних бомбардувальників Ту-95, а також в моніторингових групах повідомлялося про активність Ту-22 окупантів.

В Повітряних силах заявили про маневрування ворожих ракет та проліт через кілька областей. Зокрема, повітряні цілі противника прямували у бік Дніпра.

Додамо, що у ніч проти 27 квітня це вже стало третьою ракетною атакою російських окупантів, здійсненою по території України. Так, пізно ввечері 26 квітня також була оголошена масштабна повітряна тривога через ракетну атаку з боку військ РФ. Тоді, зокрема, був зафіксований рух керованих ракет, а також "Кинджалів". Також було відомо про вибухи в Івано-Франківській області. Пізніше, близько пів на першу ночі, в Харкові пролунали вибухи через ракетний удар. Відомо про щонайменше одного постраждалого.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *