https://www.rbc.ua/static/img/_/m/_mns_prilit_obstril_gettyimages_1461679902_d6ceb4adfd14d9b20215d6de618002b1_1300x820.jpg

Росіяни завдали ракетного удару по Харкову. Внаслідок атаки пошкоджено будівні лікарні, поранено жінку. Національна поліція оприлюднила відео наслідків обстрілу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Поліцію Харківської області.

Зазначається, що близько 00:30 27 квітня окупанти вдарили двома ракетами по Салтівському району міста Харкова. Боєприпаси влучили на територію лікарні.

На місце події прибули рятувальники, поліцейські, працівники екстреної медичної допомоги.

"Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Внаслідок обстрілу пошкоджені будівля медзакладу, яка не експлуатувалась, харчоблок і корпус, в якому на момент прильоту перебувало 60 пацієнтів та п’ять працівників лікарні. Пацієнтів із потрощених приміщень перевели в інші корпуси", – йдеться у повідомленні.

За попередніми висновками фахівців вибухотехнічної служби, росіяни обстріляли медзаклад із реактивних систем залпового вогню С-300. На місці влучань утворилися величезні вирви.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Обстріл Харкова

Нагадаємо, в ніч на 27 квітня у Харкові прогриміли вибухи.

Згодом стало відомо, що ракети впали між корпусами місцевої медичної установи, в корпусах лікарні вибиті сотні вікон.

Внаслідок обстрілу поранень зазнала жінка, що проходила лікування у закладі.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *