Фракція Слуга народу ініціює позачергове засідання Верховної Ради для того, щоб заслухати керівників правоохоронних органів у справах проти нардепів. Про це йдеться у заяві голови фракції Давида Арахамії у середу, 2 лютого.
 
“Останнім часом у правоохоронні органи накопичилося багато питань у справах народних депутатів Трухіна, Кузьміних, Воронька, Дмитрука, Порошенка, Медведчука та застарілих розслідувань щодо Юрченка та Дубневича. Жодна політична сила не повинна покривати цих людей, вони мають понести відповідальність за свої вчинки”, – йдеться у заяві.
 
Нардепи планують заслухати на засіданні міністра внутрішніх справ, генпрокурора та голови ДБР у справах народних депутатів.
 
Зазначимо, раніше лист із проханням скликати позачергове засідання у справі Трухіна направив керівництву Ради нардеп Дмитро Разумков.
 
Нагадаємо, напередодні у Мережі з’явилося відео перших хвилин після резонансної ДТП за участю Трухіна. На відео чути, як він просить правоохоронця дозволити йому “тихо піти в ліс”, заявляє, що не був за кермом машини, що потрапила в ДТП, а також обіцяє йому потім “віддячити”.
 
Сьогодні стало відомо, що Слуга народу виключила Трухіна із фракції та партії.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело: https://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/4443221-sluha-narodu-initsiuiie-zasidannia-u-spravakh-proty-nardepiv

Від Admini4