https://www.rbc.ua/static/img/_/t/_telegram_gettyimages_688189016_d4e56291f10df8286af05742a3fb52a9_1300x820.jpg

Російські спецслужби все активніше вербують громадян Латвії для здійснення “шкідливої ​​діяльності” у країні через комунікаційну платформу Telegram.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Delfi.

За даними Службі державної безпеки Латвії, спроби вербування відбуваються як шляхом індивідуального звернення до осіб, так і шляхом публікації спочатку неконкретних пропозицій про роботу в групах спілкування різної тематики, зазначили в службі.

Спецслужби Латвії закликали мешканців бути уважними та негайно повідомляти службу, якщо помітять підозрілі дії поблизу об’єктів критичної інфраструктури.

За даними Служби безпеки, так само слід звернути увагу на таку діяльність також на меморіальні місця та символічні об’єкти, важливі для латвійського народу.

 

Нагадаємо, минулого тижня західні ЗМІ повідомили, що Російська Федерація готує диверсії по всій Європі. У Фінляндії назвали головну мету таких провокацій.

РБК-Україна також повідомляло про те, що СБУ запобігла замаху на вбивство президента України Володимира Зеленського, а також керівників силових відомств.

Детальніше про плани та кінцеву мету Кремля можна дізнатись в матеріалі.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *