https://www.rbc.ua/static/img/i/m/imgonline_com_ua_resize_hwq14dq8p82p_dead03170ba38f1f718f1626ffa4de49_1300x820.jpg

У Черкасах на перехресті бульвару Шевченка та вулиці Небесної сотні зіштовхнулися тролейбус та автомобіль ДСНС у середу, 8 травня. Внаслідок ДТП постраждали понад 10 людей, серед них троє дітей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на “Суспільне Черкаси” та місцеві Telegram-канали.

За інформацією очевидців, тролейбус не загальмував та внаслідок зіткнення виїхав на тротуар та проїхав ним майже квартал. На своєму шляху зніс дорожні знаки та пошкодив світлофор.

"Внаслідок пригоди сталося перекидання пожежної автоцистерни, що слідувала на місце надзвичайної події. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Обставини ДТП з'ясовують правоохоронні органи", – розповіла  речниця Головного управління ДСНС Черкаської області Ксенія Крутоус.

Як повідомив керівник черкаської екстреної допомоги Ігор Фесун, попередньо відомо про чотирнадцятьох травмованих, серед яких є діти.

"Десять людей отримали травми, серед них троє дітей. Нічого критичного немає, травми у них легкі, можна сказати, тільки переляк. Наразі обстежують чотирьох працівників ДСНС", – розповів він.

Наразі на місці автопригоди працюють поліцейські, які встановлюють обставини аварії. Патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху. 

Бульваром Шевченка частково обмежили рух. Водіїв просять врахувати ситуацію та, за можливості, обрати інший маршрут.

ДТП в Україні

У Київської області сьогодні, 8 травня, сталась ДТП за участі двох вантажівок та легковика. Внаслідок аварії загинуло троє осіб.

Нещодавно у Києві сталась ДТП за участі автобуса та вантажівки. Внаслідок автопригоди постраждали пасажири та водій маршрутки.

В Одеській області 27 квітня сталася масштабна аварія за участю вантажівок. Один з водіїв загинув.

Також на околицях Києва сталася масштабна ДТП за участю шести авто.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *