Українські хакери здобули дещо цікаве про так званого «заступника міністра МВС» так званої «ДиНиРи». В дірявій електронній пошті дірявого генерала (сорян за каламбур) знайшлася іспанська платіжка за комунальні послуги, а виконавши простенький пошук в інтернеті, ми склали пазл.

Виявляється, поки Україна довгі дев’ять років бамбіла Данбас, місцеві зрадники готували собі запасні аеродроми, тобто продумали куди вони будуть тікати після деокупації Донецької області. Кому як не силовикам знати, що скоро квазіреспубліка перестане існувати. І якщо уявний бухгалтер місцевої адміністрації чи мент ППС-ник теоретично можуть переїхати в дерев’яний барак на Чукотку чи в Якутію (лаптєстанські єбєня насправді можуть вмістити всіх бажаючих), то очільники окупаційних адміністрацій влаштували більш комфортні шляхи відходу.

Приміром, заступник міністра окупаційної поліції Мельников Ігор Євгенович, який в лютому цього року отримав генеральські погони від бункерного діда, придбав скромну оселю в Іспанії. Само собою, його керівники про це не знають (принаймні до сьогодні не знали), бо ж оформлений будиночок на сина замміністра, Мельникова Євгенія Ігоровича, 1999 року народження. Що ж, «золота молодь» – вона і на Бамбасі золота: чому вони мають гинути за «русскій мір», якщо можна пересидіти в сонячному Аліканте, на середземноморському узбережжі Іспанії. Тим більше, ще не всі шахтарі здохли…

Цікаво, як немаленькі гроші пройшли повз касу прямо в кишеню слуги государя, а звідти до ненависної кожному православному і скрєпоносному представнику вялікого народа Гейропи!? І також цікаво: Ігор Мельников відкупиться, від своїх шефів, чи відправиться на підвал?

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *