Українські воїни захопили десятьох супротивників, які займалися грабежами в містах під Києвом

В районі Вугледара помічена горезвісна 155-та бригада морської піхоти РФ, яка займалася мародерством та іншими безчинствами в Бучі та Ірпені під час окупації міст минулої весни. Десятеро окупантів з цього підрозділу потрапили в полон ЗСУ.

Такою інформацією під час онлайн-брифінгу в “Military Media Center” поділився начальник об’єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашківський.

Він заявив: «155-та бригада у нас відома за київським напрямком, коли штурмували місто Київ [у лютому та березні 2022 року]. Вони заходили в Ірпінь та Бучу. “Прославилися” ці бійці тим, що вони мародерствували і творили безчинства. Однак вони були майже в повному складі знищені в тому районі».

За словами Дмитрашківського, морпіхи зі 155-ї бригади знову з’явилися на фронті в листопаді 2022 року. Підрозділ перекинули на Донецький напрямок, де його знову розгромили. Після другого відновлення окупантів відправили в район Вугледара, де вони зараз і знаходяться. Саме там десятеро рашистів зі 155-ї бригади потрапили в полон ЗСУ.

Місто знаходиться на лінії фронту, тому в його районі йдуть активні бойові дії. Це підтверджують зведення Генштабу з інформацією про наступи окупантів.

Як відзначила заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр, запеклі бої тривають на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. В останнє входить Вугледар.

Джерело: Інформаційне Агентство “Вголос”

от Admini4

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *