https://www.rbc.ua/static/img/_/v/_viyskoviy_tankisti_donetska_oblast_09_bereznya_2024_r__gettyimages_2064498655_791a68958a5de4044bd9699fc7954d0e_1300x820.jpg

Українські військові на Лиманському напрямку мають певні успіхи у районі Серебрянського лісництва.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” Назара Волошина в ефірі “Громадського радіо”.

"Можу підтвердити частково, що на Лиманському напрямі ми маємо певні успіхи Сил оборони в районі Серебрянського лісництва, дещо вдалося покращити тактичне положення", – сказав Волошин.

Він також розповів про поточну ситуацію в районі Часового Яру. За його словами, там за останні дні ворог не мав жодних територіальних здобутків.

"Ворожої армії у місті немає. Противник все ж таки докладає зусиль і продовжує знищувати Часів Яр та навколишні населені пункти авіацією та артилерією", – додав речник.

Ситуація на фронті

За даними Генштабу, на фронті протягом доби зафіксовано 64 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 1 ракетного та 40 авіаційних ударів, здійснив 72 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Українські воїни відбили атаки росіян на лівобережжі Дніпра і біля села Невське в Луганській області.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *