Президент Володимир Зеленський на зустрічі з представниками ділових кіл – членами Європейської бізнес-асоціації запевнив у відсутності загроз, які б заважали бізнесу працювати, повідомляє прес-служба ОП у четвер, 10 лютого.

“Скупчення військ біля кордонів – це психологічний тиск з боку наших сусідів. Ми нічого нового в цьому не бачимо. Щодо ризиків – ризики є і не закінчуються з 2014 року. Питання у градусі цих ризиків і як ми на них реагуємо”, – сказав президент.

Він запевнив, що влада робить усе можливе, щоб посилити обороноздатність і мати можливість відреагувати на будь-який розвиток подій, і що в країні є “достатньо сил і озброєння, щоб гідно захищати нашу державу без залучення будь-кого, крім військових”.

Зеленський зазначив, що міжнародні партнери та союзники також активізували свою діяльність з підтримки України, із чим пов’язана велика кількість візитів світових лідерів. Тому питання безпеки не має впливати на життєдіяльність країни.

Президент наголосив, що економічна ситуація в Україні наразі стабільна, що відбивається на зміцненні гривні.

“Усі розуміють, який у нас сусід, але це не має впливу на економіку”, – сказав Зеленський.

Учасники зустрічі обговорили низку питань життєдіяльності країни та, зокрема, сфери бізнесу.

Зазначимо, торік в Україні збільшилась кількість юридичних осіб на 33 745 (майже на 3%). Нині юрособ у країні -1,25 млн.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Джерело: https://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/4445941-zelenskyi-zapevnyv-biznes-u-vidsutnosti-zahroz

от Admini4