https://www.rbc.ua/static/img/_/z/_zelenskii___foto___vitalii___nosach_rbk_ukrai__na_9__1__dbc7331218e504da7ff41fb51e382616_1300x820.jpg

Україна спостерігає за подальшими діями російських окупантів на полі бою та дасть ворогові свою відповідь.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на вечірнє звернення президента України Володимира Зеленського.

За словами глави держави, він провів нараду з військовим керівництвом: головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським, начальником Генштабу Анатолієм Баргилевичем та міністром оборони України Рустемом Умєровим.

У ході наради учасники обговорили можливості прискорення постачання зброї Україні, а також план дій на сьогодні, з силами та засобами, які є в наявності.

"Бачимо, до чого готується окупант. Буде йому відповідь. І дякую всім нашим солдатам і командирам, кожному підрозділу, які ефективно діють на фронті і знищують окупанта", – додав Зеленський.

Можливі плани ворога

Нагадаємо, ще наприкінці березня президент України Володимир Зеленський розкрив плани росіян на полі бою. Вони полягають у новому наступі, який може розпочатися вже наприкінці травня цього року.

За кілька днів після такої заяви Зеленського російський диктатор Володимир Путін підписав указ про весняний призов у Росії.

При цьому локальний наступ росіян на сході зараз не припиняється. Вони намагаються окупувати низку населених пунктів, у тому числі Часів Яр.

Більш детально про плани ворога – у матеріалі РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *