https://www.rbc.ua/static/img/f/r/freepik_com_2_6175cf73a3e5684afaa4a15e438eeab6_1300x820.jpg

На тимчасово окупованих територіях України через брак кадрів державного управління окупаційна влада запровадила практику курсів для майбутніх “управлінців”.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на “Центр національного спротиву” в Telegram.

У повідомленні йдеться, що тепер достатньо кількох тижнів навчання аби очолити адміністрацію чи стати членом уряду псевдореспубліки.

"Тільки за минулий рік у тимчасово окупованій Луганській області за участі та сприянні російської академії народного господарства та державної служби було підготовлено 6 тисяч фахівців "державного управління" та "народного господарства" шляхом кількатижневих курсів", – зазначають у ЦНС.

Як зазначає Центр нацспротиву, у 2024 році розпочався другий етап навчання таких "фахівців". Цього року планується вишколити щонайменше сім тисяч управлінців. 

"Про якість таких спеціалістів говорити, мабуть, буде зайве. Отож, до гуманітарної кризи через брак лікарів, вчителів, комунальників додалася ще й криза "державного" управління окупаційних адміністрацій", – підсумували у повідомленні.
 

Ситуація на окупованих територіях

Нагадаємо, що Росія планує відправити на фронт понад 1000 попів РПЦ.

Нещодавно ми повідомляли про те, що ситуація у Донецьку набуває критичних масштабів, адже загарбники організували у місті масовий прихисток рецидивістів із подальшою відправкою їх на фронт.

Також нещодавно повідомлялось, що росіяни виселяють українців з кількох населених пунктів в окупованих районах Херсонської області.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *