https://www.rbc.ua/static/img/a/p/apple_gettyimages_1285651289_5547f1c4adaca126de2fda1e3a390456_1300x820.jpg

Apple відновила переговори з OpenAI щодо використання технології штучного інтелекту для реалізації низки нових функцій, які будуть представлені в iPhone пізніше цього року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Зазначається, що компанії почали обговорювати умови потенційної угоди та те, як функції OpenAI будуть інтегровані в нову операційну систему iOS 18.

За даними джерел, Apple ще не ухвалила остаточного рішення про те, яких партнерів вона використовуватиме про впровадження штучного інтелекту, і може досягти угоди як з OpenAI, так і Alphabet.

Apple повільніше впроваджує генеративний штучний інтелект, який може генерувати людські відповіді на письмові запити, аніж конкуренти, серед яких і Microsoft.

Генеральний директор Apple Тім Кук раніше заявив, що компанія "значно" інвестує в генеративний штучний інтелект і розповість більше про свої плани щодо впровадження цієї технології пізніше цього року.

 

 

Apple готує власний штучний інтелект

Раніше повідомлялося, що Apple працює над програмними функціями генеративного штучного інтелекту, які з'являться у користувачів пізніше цього року.

Крім того, компанія Apple анонсувала презентацію нових продуктів. Представників ЗМІ запрошують завітати на захід 7 травня. Очікується, що на презентації буде представлено iPad Pro, який отримає значні покращення.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *