https://www.rbc.ua/static/img/_/f/_fedorov__gettyimages_1240196647_a0e75c6043e5c2e19b37fe55a203cc66_1300x820.jpg

У Запорізькій області посилять заходи безпеки під час Великодніх свят та поминальних днів. Відповідні дії планується розпочати 3 травня.

Про це заявив голова запорізької ОВА Іван Федоров на брифінгу, повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу обласної військової адміністрації.

"Ми готуємось до Великодніх свят. Ми розуміємо те, що ворог буде намагатися завадити нашим мешканцям провести святкові дні. Саме тому з завтрашнього дня на території Запоріжжя та області будуть посилені фільтраційні заходи", – зазначив Федоров.

За його словами, на вулицях будуть посилено працювати представники правоохоронних служб.

Метою заходів є забезпечення правопорядку, безпеки громадян протягом найближчих тижнів та попередження можливих провокацій з боку ворога.

Посилення заходів безпеки перед Великоднем

Нагадаємо, українці відзначатимуть Великдень 5 травня. Однак, враховуючи воєнні дії цьогорічніе святкування буде проходити з певними обмеженнями.

У Центрі протидії дезінформації РНБО України громадян застерегли про можливі ракетні провокації з боку Росії під час Великодніх свят.

Також у зв'язку зі святами СБУ проводила безпекові заходи у центрі Києва Серед основних локацій були Софійська і Михайлівська площі та прилегла місцевість.

Варто зауважити, що в Україні під час Великодніх свят чергуватимуть понад 7 тисяч рятувальників та понад 2200 одиниць спецтехніки для реагування на можливі надзвичайні ситуації.

Напередодні у Повітряних силах повідомили про ймовірність атаки російських військ по Україні у Великодню ніч, та заявили про готовність відбиття ймовірних нападів противника.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *