https://www.rbc.ua/static/img/3/_/3_1e80679fb964c4e60853fe97ef80c519_1300x820.jpg

На території Криворізького Саксаганського територіального центру комплектування (ТЦК) та соціальної підтримки (СП), 5 травня, внаслідок раптового різкого погіршення стану помер військовозобов'язаний.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку Дніпропетровського обласного ТЦК та СП.

Як відзначає обласний ТЦК та СП, різке погіршення здоров’я загиблого супроводжувалось ознаками епілептичного нападу. Чоловіку одразу викликали швидку допомогу й надавали домедичну допомогу до прибуття лікарів. 

"Співробітники патрульної поліції, які прибули за викликом, констатували біологічну смерть без ознак фізичного впливу", – додає обласний ТЦК. 

Зазначається, що за фактом смерті військовозобов'язаного тривають слідчі дії, у зв'язку з чим громадськість закликають утриматись від емоційних, а також неперевірених суджень й заяв.  

Не перший випадок 

Лише нещодавно один із військовозобов’язаних також помер у дорозі до навчального центру на Закарпатті. Як розповіли в Закарпатському обласному ТЦК, причиною смерті також був епілептичний приступ. 

Ще один випадок стався в кінці лютого. У жителя Тернопільської області почались судоми на території Чортківського районного ТЦК й СП. Він помер через декілька днів у лікарні.  

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *