https://www.rbc.ua/static/img/k/a/karakol_aa_2220855_5a7fa9f52afb3cfed43de51b7f61496b_1300x820.jpg

В турецькому місті Адияман сталася стрілянина у відділку поліції. Один з правоохоронців відкрив вогонь по колегах, і внаслідок події загинули двоє людей, ще вісім були поранені.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на турецьке видання Halk TV.

Інцидент стався у суботу ввечері в місцевій дільниці поліції.

За попередніми даними, офіцер поліції (ім'я вказується як SUŞ.) вистрілив з пістолета в голову старшому інспектору та керівнику групи. Інші офіцери зупинили стрілка, вистріливши йому в ноги.

Згідно з інформацією, отриманою Halk TV з джерел в правоохоронних органах, нападник посварився з головним інспектором відділку поліції та начальником групи через доручення на місці виконання.

Міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Єрлікая відреагував на інцидент, та зазначив, що винуватця вже взяли під варту. У своєму Twitter (X) він розповів, що поліцейський SUŞ у штабі поліції Адияман серйозно поранив начальника штабу поліції K.Ü та начальника відділу управління громадської безпеки G.Ö. зі власної табельної зброї.

"Наш начальник відділу поліції К.Ü і наш начальник групи Г.Ö., які були серйозно поранені та відправлені до лікарні. Незважаючи на всі втручання, зроблені в лікарні, (їх) не вдалося врятувати, і, на жаль, (вони) померли", – написав він.

Глава МВС Туреччини додав, що за цим фактом проводиться розслідування.

Раніше повідомлялося, що наприкінці березня у Туреччині в селищі Діярбакир під час голосування на виборчій дільниці між присутніми сталася суперечка, яка переросла на бійку зі стріляниною. Внаслідок інциденту загинула людина, понад десять були поранені.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *