https://www.rbc.ua/static/img/_/v/_viyskoviy_binokl_vesna_2023_donechchina_gettyimages_1258280294_0e966969b45a24e2357dfea43ffd39c0_1300x820.jpg

Підрозділи Сил оборони заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області.

Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” підполковник Назар Волошин, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ArmyInform.

"Ворог прорвався у місто малими штурмовими групами та засів на території вогнетривкого заводу. Зусиллями наших підрозділів, зокрема 59 бригади, ворога було блоковано і він поки що перебуває там", – розповів Волошин.

Речник ОСУВ "Хортиця" наголосив, що станом на зараз ворожі групи відрізані від постачання боєкомплекту.

"Наші захисники повністю тримають під вогневим контролем і Красногорівку й околиці населеного пункту. За минулу добу захисники знищили близько 30 ворогів на підходах до Красногорівки", – додав він.

Крім цього Волошин також розповів, що ворог проводить штурми поблизу селища Нетайлове і намагається штурмувати східну частину Первомайського.

"Біля Невельського вони також заходять малими групами, контратакують, наші воїни їх відбивають", – додав спікер.

 
Ситуація на фронті 8 травня

Нагадаємо, що Генеральний штаб ЗСУ вже оновив дані щодо ситуацій на фронті. Детальніше про ситуацію по регіонах та втрати ворога можна дізнатись в матеріалі РБК-Україна.

Ми також писали, що станом на сьогодні, 8 травня, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить вже понад 477 тисячі військових.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *