https://www.rbc.ua/static/img/1/_/1_f8499a707bab5a0ffe499aaa02344a13_1300x820.jpg

Російські окупанти атакували Львівську область в ніч на 27 квітня. Під ударом ворога були об'єкти енергетики.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Львівської ОВА Максима Козицького у Telegram.

Як він зазначив, росіяни спрямували на Львівську область крилаті ракети різних типів та "Кинджали". Сили ППО збили три ракети.

Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. Там сталися пожежі, їх ліквідували, але є руйнування.

Житлова інфраструктура і цивільні не постраждали.

Козицький зазначив, що системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться.

Щоб уникнути застосовування погодинних відключень, голова ОВА закликав обмежити використання електроприладами з 19:00 до 22:00. Йдеться про енергоємні прилади – кондиціонер, електрочайник, порохотяг, бойлер, обігрівач, праска, пральна машина, мікрохвильова піч, електропіч.

 
Нова атака Росії

Росія в ніч на 27 квітня завдала нового масованого удару по Україні. Окупанти використали 34 ракети різних типів, у тому числі “Кинджали”. Сили ППО збили 21 ворожу ракету.

Загарбники атакували об'єкти енергетики у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях. ДТЕК повідомляє, що були атаковані чотири теплоелектростанції. Відомо про постраждалих.

Детальніше про наслідки нічної атаки – у матеріалі РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *