Нашій редакції надіслали доступ до сторінки ВК та пошти окупанта армії РФ — Корсукова Сєргєя Борісовіча.

Корсуков — офіцер запасу, діючий військовий, що несе службу в Воронєже. Проживає разом з дружиною та двома дітьми. Ймовірно служить у Повітряних силах.

В його особистих листуваннях з друзями у ВК було багато фото та відео сексуального характеру з ним та його дружиною. Можна було поглузувати, зіпсувати репутацію, але звертаємо увагу на зовсім інше. Цитуємо.

Омельченко: «Короче, есть возможность снять видео под заказ. За видео встречи 1000$, оплата в USDT. На видео я с дочкой моих друзей. Девочка 8 лет. С тебя сценарий видео и половина оплаты до встречи, Вторая часть денег после отснятия материала. Но понимаешь, что время выполнение это не вопрос одного дня или недели. Надо будет подгадать время чтобы мы вдвоём были»

Корсуков: «🤨🤨🤨 А это уже пиздец как интересно. Какая продолжительность видео?… Очень интересное предложение. Куплю) Только надо сначала сделать себе usdt»

Все це супроводжується обміном та купівлею десятків порнографічних відео з буквально дітьми та підлітками. І таких чатів на його сторінці — не один.

Це вже не перший випадок, коли окупантів викривають на педофілії. Але на цей раз ми маємо одразу всі дані, листування та документи. Архів доступний тут.

Від Admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *