У Києві з 25 по 28 грудня проводитимуть спеціальні навчання. У різних районах столиці, зокрема, передбачено розгортання тимчасових блокпостів, а також перевірятимуть транспорт та документи у громадян. Про це повідомляє пресслужба КМВА.

«В умовах війни, захист і безпека Києва та його мешканців це надважлива задача. І її вирішення потребує постійного підвищення рівня навичок, взаємодії та боєздатності усіх структур, які забезпечують оборону столиці. Тому, угрупування сил і засобів оборони міста Києва у взаємодії з Київською міською військовою адміністрацією, патрульною і національною поліцією та іншими структурними підрозділами проводитимуть навчання в різних районах столиці з 25-го по 28-ме грудня», – йдеться в повідомленні.

Мешканців столиці закликали зберігати спокій та довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Водночас, поява тимчасових блокпостів в столиці викликало значний суспільний резонанс на тлі гарячих дискусій щодо законопроекту, який регламентуватиме питання мобілізації та надає додаткових широких повноважень представникам Міноборони щодо затримання, утримання рекрутів, а також накладення арешту на майно та банківські рахунки “ухилянтів”.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *