https://www.rbc.ua/static/img/m/u/murray_stuns_lakers_dagger_win_game_2_nuggets_ezgif_com_webp_to_jpg_converter_1681afb9e4a9d2f0464c2a1685e22660_1300x820.jpg

Хіт-парад найкрутіших епізодів ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації очолив оборонець “Денвер Наггетс” Джамал Мюррей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний YouTube-канал NBA.

Канадець вирішив долю протистояння з "Лейкерс". За рівного рахунку (99:99) на фінальних секундах він пішов убік від Девіса та з-під центрового "озерників" виконав влучний двоочковий під сирену.

Стараннями Мюррея "Наггетс" подвоїли перевагу в серії першого раунду плей-офф (2:0). Тепер команди переїдуть до Каліфорнії, де зіграють два наступні поєдинки. Матчі заплановані на ночі 26 квітня і 28 квітня.

Найрезультативнішим на паркеті став центровий "Лос-Анджелеса" Ентоні Девіс. Він завершив поєдинок із дабл-даблом (32 очки, 11 підбирань). Тим часом Мюррей поклав у скарбничку "Денвера" 20 пунктів.

 

 

Хто такий Джамал Мюррей

Уродженець провінції Онтаріо, на студентському рівні виступав за "Кентуккі Вайлдкетс". Обраний "Денвером" на драфті НБА-2016 під сьомим номером.

Проводить сьомий сезон у лавах "Наггетс". Кампанію 2021/22 Мюррей повністю пропустив через важку травму – розрив передньої хрестоподібної зв'язки коліна. Загалом не виходив на майданчик 18 місяців. Чемпіон асоціації-2023.

У складі збірної Канади оборонець здобув "срібло" Панамериканських ігор-2015. Раніше зобов'язався впродовж трьох років захищати кольори національної команди.

До слова, напередодні центровий “Мілуокі” Брук Лопес очолив підбірку моментів зі слемданком проти “Індіани”.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *