За версією слідства, 60-річний полковник домовився із громадянином України призовного віку про оформлення за грошові кошти документів про зняття з військового обліку для того, щоб останній не підпадав під призов за мобілізацією та мав можливість безперешкодного виїзду за кордон в період дії воєнного стану.

Вартість своїх послуг посадовець оцінив у 9 тисяч доларів США. Його затримали після передачі документів та одержання коштів.

У ході обшуків, проведених за місцем мешкання посадовця, вилучили документи та військові квитки третіх осіб, виписки з медичних карт, аркуші з печатками військових частин РФ, зброю та грошові кошти.

Наразі досудове розслідування триває. Затриманому повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Від Admini4

Один коментар до “Під час отримання хабаря затримали заступника начальника одного з управлінь Міністерства оборони України”
  1. Пропоную на час війни, враховуючи екстраординарність подій, ввести для таких випадків публічну страту через повішення. Хто “ЗА”? Підписуйтесь і підтримуйте! Володимир Назаренко, м. Чернігів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *