https://www.rbc.ua/static/img/_/b/_buhta_korabli_prapor_rosiyi_gettyimages_480025711__3__e5980c29bec3922a245c444a16f69814_1300x820.jpg

Партизани провели розвідку у Севастопольській бухті тимчасово окупованого Криму. Агентам опору руху вдалось зафіксувати там судна Чорноморського флоту РФ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на рух опору “АТЕШ”.

Як зазначають партизани, спостереження за залишками Чорноморського флоту росіян ведеться невпинно.

"У режимі 24/7 ми відстежуємо кількість, розміщення та активність російського окупаційного контингенту. Вони не засвоїли, що єдиний шанс зберегти своє життя – піти з окупованих українських територій. Але "АТЕШ" готовий піднести їм ще один урок", – зауважує рух опору.

Згідно із відео стає зрозуміло, що на території бухти наразі перебувають декілька суден РФ. Два із них знаходяться на відносній глибині, а інші пришвартовані до берега. 

Ситуація в окупованому Криму

Варто зауважити, що партизани зафіксували в окупованому Криму перекидання складу РСЗВ БМ-21 “Град” у бік Херсонської області. Розвідники пообіцяли оперативно ліквідувати місце розташування техніки.

Також нещодавно партизани анонсували сезон знищення військових об'єктів на тимчасово окупованому півострові.

Нагадаємо, що у ніч на 30 квітня українські військові вдарили ракетами по військовому аеродрому в Джанкої та ще низці об'єктів загарбників.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *