https://www.rbc.ua/static/img/1/_/1_a8357bbc17b5a3c1c0e3500934b406fc_1300x820.jpg

Партизани протягом кількох місяців проводили розвідку нафтобази у Джанкої, яку використовують росіян. Це одна з найбільших нафтобаз, яку ретельно охороняють окупанти.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на партизанський рух “Атеш”.

"Протягом багатьох місяців, починаючи з кінця минулого року, наші агенти проводили розвідку та стеження за нафтобазою у Джанкої", – йдеться у повідомленні.

Партизани змогли виявити шляхи логістики і техніку, яку використовують росіяни для перевезення нафтопродуктів. Як повідомили партизани, територія нафтобази огороджена, її постійно патрулюють і по всьому периметру розташовані десятки камер.

"Вони (камери, – ред.) встановлені як на видних місцях, так і в точках для прихованої відеофіксації, що демонструє, наскільки окупанти цінують цей об'єкт", – зазначає партизанський рух.

Всю інформацію партизани вже передали Силам оборони України.

 

 

 

 

 

 

Фото: партизани виявили нафтобазу росіян у Криму (t.me/atesh_ua)

Ситуація в Криму

Варто зазначити, що росіяни перетворюють Крим у свою військову базу, а півострів є логістичним хабом, який підтримує окупантів на півдні України.

Проте українські захисники провели низку вдалих операцій у Криму. Внаслідок атак були знищені ворожі кораблі, нафтобази, пункти управління тощо.

Так, зокрема, у квітні українські воїни завдали ударів по військовому аеродрому у Джанкої. За даними ГУР Міноборони, були знищені засоби ППО ворога, а також був уражений пункт управління окупантів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *