https://www.rbc.ua/static/img/_/m/_mobilna_grupa_gettyimages_1250347355_f58f29ea9c549a81d61498ca2c1f5c71_1300x820.jpg

Силами та засобами протиповітряної оборони ЗСУ цієї ночі були знищені усі ударні безпілотники, які російські окупанти запускали для атаки по території України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram Генерального штабу ЗСУ.

У військовому командуванні уточнили, що загалом противник для чергового повітряного удару застосував десять дронів-камікадзе типу "Шахед".

"Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну – задіяли 10 БпЛА типу “Shahed”. Силами та засобами протиповітряної оборони України всі ударні БпЛА було знищено", – йдеться в заяві Генштабу.

Нічна повітряна атака РФ

Раніше повідомлялося, що у ніч на 10 травня війська РФ запустили групи ударних дронів типу "Шахед" у бік Миколаївської та Одеської областей для чергової повітряної атаки. У кількох регіонах була оголошена повітряна тривога.

Пізніше стало відомо, що у Миколаївській області в районі місті Снігурівка було чути вибухи через ударні безпілотники противника.

Крім того, у командуванні Повітряних сил фіксували пуски керованих авіаційних бомб тактичною авіацією росіян для ударів по Харківській області.

Додамо, що через ворожу атаку були вибухи у Харкові. Представники керівництва міста та області розповіли, що ворожий удар прийшовся по району житлової забудови. Стало відомо про пожежі у приватних житлових будинка, та про одного потерпілого.

Крім того, удар був завданий росармією і по Дергачах Харківського району.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *