Зо два тижні тому стало відомо, що безробітна любителька лакшері життя, дружина сільського голови Гатненської громади Олександра Паламарчука має російське громадянство і нещодавно отримала ухвалу на депортацію з України.

Блогерка, яка називає себе «Еkulka», виклала слізне сторіз, де заявила, що її постійну посвідку на проживання в Україні скасовано, а сама вона, за законом, мусить покинути Україну. Але їхати їй нікуди, окрім «місця, де її відразу посадять».

У відео жінка сором’язливо не називає конкретно країну, громадянкою якої вона є, однак з контексту стає зрозуміло, що це саме росія. Як стало відомо, «Ека» і справді росіянка. В Україні вона проживає вже 6 років, однак громадянство нашої країни досі не отримала. Проте після перегляду відео всі сумніви розвіюються. «Бідося» є завсідницею елітних спа-центрів, які може собі дозволити завдяки чоловікові. Доречі, кілька місяців тому правоохоронці прийняли його на хабарі.

Її чоловік Олександр Паламарчук опублікував у своїх соцмережах звернення із проханням допомогти «не розлучати дітей із матір’ю», стверджуючи, що дружина – «справжня патріотка» та веде інформаційну війну проти росії. Ситуацію, що склалася, Паламарчуки розцінюють як «політичний тиск» і звинувачення відкидають.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *