https://www.rbc.ua/static/img/p/a/paolo_banchero_a7ed1e9101d71c8b199a895f4a72b89b_1300x820.jpg

Хіт-парад найкрутіших епізодів ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації очолив важкий форвард “Орландо Меджик” Паоло Банкеро.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний YouTube-канал NBA.

Зірка "Меджик" підкорив моментом у фінальній чверті протистояння з "Клівлендом". Він отримав передачу на "дузі", класно розвернувся та в оточенні трьох опонентів ефектно поклав згори.

Старань Банкеро не вистачило для перемоги "Орландо". "Клівленд" зумів дотиснути "Меджик" (106:94) та завершив серію першого раунду плей-офф. На наступному етапі "Кавальєрс" зустрінуться з "Бостоном".

 

 

Хто такий Паоло Банкеро

Уродженець Сіетла, на студентському рівні виступав за Університет Дюка. На драфті НБА-2022 обраний "Орландо" під першим номером.

Дебютував за "Меджик" у Літній лізі асоціації, а офіційний професіональний старт стався 3 жовтня того ж року. Новачок року НБА-2023, учасник Матчу всіх зірок-2024. Спершу схилявся до виступів за збірну Італії, але пізніше обрав США та поїхав на ЧС-2023 (4-те місце).

Виріс у спортивній сім'ї афроамериканки та італоамериканця. Втрачає до 3 кг поту в кожному матчі через рідкісну хворобу.

До слова, вранці підготували анонс головних спортивних подій робочого тижня.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *