Ще тільки на прикінці попереднього року, який запам’ятається всім українцям як рік війни, на корупційних оборудках були затримані «на гарячому», при отриманні хабаря 4 000 доларів США, директор оперної студії Чучупалов М. та проректор Національної музичної академії України ім. Чайковського Романуцький В.

Гроші можновладці отримували за оренду оперної студії де повинні здобувати знання та розкривати свої творчі здібності студенти академії.

При затриманні в одного із службовців у кишені знайшли 5 000 Євро а в кабінеті іншого 30 000 доларів США готівкою, які скоріше за все не є гонораром від держави за чудову роботу.

Все це б і нічого, якби ж не умови для навчання студентів, а точніше їх відсутність. Ремонту – приміщення Національної академії, де проводять свою навчальну діяльність ключові її особи – а саме студенти, не бачили напевно ще з часів Олега Тимошенка. Хоча всі засоби масової інформації тільки і висвітлюють інформацію про Велике Будівництво у Київській Консерваторії на яку виділили 100 мільйонів гривень і про коштовні подарунки від іноземних партнерів таких як Німеччина, Швейцарія, Китай. Про автомобілі для забезпечення належного рівня навчання студентів і тому подібне.

Таке відчуття що академія існує лише для забезпечення амбіцій керівництва.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *