https://www.rbc.ua/static/img/3/_/3_89732477815d9f28a1f8094c837ce58a_1300x820.jpg

Українські військові продовжують утримувати плацдарм на лівому березі Херсонської області. Ворог вишукує варіанти проведення ротацій, оскільки росіяни не бажають повторно йти в атаку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на керівника об’єднаного пресцентру Оперативного командування “Південь” Наталію Гуменюк в ефірі телемарафону.

Як розповіла Гуменюк, робота зі зміцнення, укріплення плацдарму продовжується, попри те, що ворог не припиняє штурмів. Лише протягом минулої доби, 15 квітня, росіяни вдались до 5 атак, що є більш-менш сталим числом. 

Зокрема вона додала, що ворог під час штурмів вже давно не застосовує броньовану техніку й користується лише піхотою. 

"Вони продовжують вишукувати варіанти проведення ротації для того, щоб підтягувати на цей напрямок нові підрозділи, не обізнані в ситуації. Адже повторно застосовувати в штурмах тих, хто звідти дивом повернувся – вони не можуть. У них дуже низький морально-психологічний стан, у того контингенту, який вже зустрівся з нашими та зрозумів, чия земля на лівобережжі", – додала Гуменюк. 

Ситуація у районі Кринок Херсонської області

Нещодавно Гуменюк розповідала, що терористи намагались поміняти тактику в районі Кринок, аби спробувати витіснити українських військових із займаних плацдармів. Ці спроби виявились нерезультативними, попри так звану "методику тарганів".

Також нещодавно українські бійці показали роботу дронів по окупантах в районі Кринок. 

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *