https://www.rbc.ua/static/img/_/m/_miller_matt_miller_gettyimages_1257319540_44e8d892cf442a52de00d68e89b9627b_1300x820.jpg

Сполучені Штати Америки найближчими тижнями оголосять про постачання Україні нових пакетів з озброєнням.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника Державного департаменту США Метью Міллера.

Чиновник повідомив, що питання збільшення кількості особового складу армії України лежить виключно на самій Україні. Але водночас США продовжуватимуть підтримувати її у військовому плані та продовжуватимуть підтримувати її економіку, щоб привести їх у таке місце, де вони зможуть стояти на своїх ногах. 

"І ви бачили, як ми реалізуємо низку речей у цьому відношенні. Ми почали бачити гроші, які були передані в додатковий пакет. Можу запевнити вас, що анонсів буде більше – вони з'являться в додатковому пакеті", – сказав він.

Також речник Держдепу повідомив, що в найближчі кілька тижнів буде ще більше оголошень щодо постачання Україні озброєнь. 

Військова допомога Україні від США

Нещодавно США розблокували процес надання Україні допомоги й оголосили про найбільший пакет військової допомоги на 6 млрд доларів.

А вчора Міллер говорив, що Сполучені Штати Америки готують нові пакети військової допомоги Україні, що дасть змогу вийти на колишній рівень постачання озброєнь.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *