Вчора низкою білоруських телеграм-каналів ширилося орієнтування стосовно двох російських військових-розвідників, які нібито втекли з розташування військової частини зі зброєю в руках та намагаються прорватися до Білорусько-Польського кордону. Крім дезертирства, російські військові підозрюються у зґвалтуванні у селі Гінцевичі Барановичського району Брестської області місцевої мешканки – йдеться у документі. Також орієнтування містить припис помістити втікачів на гауптвахту російської військової частини, навіть у разі їх затримання білоруською міліцією.

На світлині орієнтування, яку поширили білоруські телеграм-канали, містяться портрети двох військовослужбовців 2-ї Таманської мотострілкової дивізії, яка наразі проводить «навчання» на території Брестської області Республіки Білорусь. Рядові взводу глибинної розвідки окремого розвідувального батальйону – Тамакаєв Арсен Амербійович, 20.02.1992 р.н. та Єфімкін Олександр Олександрович, 17.10.1994 р.н. є по суті професійними диверсантами, тож упіймати їх буде великою проблемою для місцевих правоохоронців.

Підрозділи глибинної розвідки створені в російській армії з 2017 року. До їх завдань входить розвідка і здійснення диверсій на території противника на глибину до 400 кілометрів від переднього краю.

Що спонукало професійних військових залишити розташування військової частини допоки невідомо. Уважно слідкуємо за подробицями в білоруській пресі, якщо вони взагалі з’являться, адже очільник Білорусі та контрольована ним правоохоронна система до цього часу не надали розголосу жодному інциденту, який трапився за участі російського військового контингенту.

от Admini4

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *