https://www.rbc.ua/static/img/_/e/_ekrana_2024_04_18_v_01_57_09_e84abf8da2609f489b5765176ef21c6c_1300x820.jpg

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов, висловлюючи свою думку про можливі ініціативи кандидата в президенти США Дональда Трампа щодо припинення війни Росії проти України, сказав, що “навіть така людина, як він, не зможе вирішити це питання за один день”.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю Буданова виданню The Washington Post.

На запитання, чи не хвилюється він, що в разі обрання Трампа він може спробувати нав’язати свій план врегулювання війни, Буданов відповів: "Я дуже поважаю особистість Трампа".

Глава ГУР зазначив, що колишній президент США навчався у військовій академії, і відзначив його стійкість.

"У його житті було дев’ять випадків, коли він піднімався на вершину, падав на саме дно життя і знову повертався", – сказав Буданов.

Щодо будь-якого мирного плану Трампа головний український розвідник відзначив: "Навіть така людина, як він, не зможе вирішити це питання за один день".

Трамп і його "мирний план"

Наразі проти Трампа в США порушено низку кримінальних справ.

Одна з них – за штурм Капітолію у січні 2021 року прихильниками на той час президента Трампа. Під час тих подій загинули 5 людей. Заворушення сталися, коли Конгрес мав затвердити результати президентських виборів, які Трамп програв Джо Байдену.

Вчора суд у Нью-Йорку обрав перших присяжних у справі про спробу підкупу Трампом порноакторки Стормі Деніелс за нерозголошення інформації про їхні сексуальні стосунки під час виборчої кампанії 2016 року.

На початку квітня у публікації The Washington Post з'явилася інформація, що Трамп у приватній розмові заявив про готовність припинити війну Росії проти України, давлячи на Київ, щоб він відмовився від певної території.

Президент Володимир Зеленський назвав “план” Трампа “дуже примітивною ідеєю”.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *