https://www.rbc.ua/static/img/g/m/gmyxm3xxgaa97rp_f709720884c4fa1a310b6eca139a70f1_1300x820.jpg

“Бостон Брюїнз” виграли вирішальний матч серії проти “Торонто Мейпл Ліфс” у першому раунді плей-офф Національної хокейної ліги.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Кубок Стенлі, 1-й раунд

"Бостон" – "Торонто" – 2:1 ОТ (0:0, 0:0, 1:1, 1:0); серія – 4:3

 

 

Напружена зустріч у штаті Массачусетс обернулася двома безгольовими періодами. Лише в середині фінальної 20-хвилинки рахунок відкрили "Мейпл Ліфс". Це Нюландер у затяжній атаці "Торонто" в дотик реалізував момент після передачі Меттьюза.

Раділи гості, однак, недовго. Фактично "Брюїнз" зрівняли рахунок у наступній же атаці. "Бостон" влаштував справжній штурм володінь Самсонова. Зрештою, Ліндгольм кинув із лівої зони в ближній кут, а воротар не встиг закрити щілину для шайби.

Розвинути успіх до кінця періоду жодна з команд не змогла. Отже, довелося грати овертайм. Там "Брюїнз" скористалися гольовою нагодою через 114 секунд. Пастрняк зреагував на рикошет від борту та переграв голкіпера в ближньому бою – 2:1 у підсумку.

У наступному раунді "Бостон" зустрінеться з "Флоридою". "Пантерз" у першому раунду легко розібралися з "Тампою-Бей (4:1). Перший поєдинок у серії запланований на ніч проти вівторка, 7 травня.

До слова, раніше хокейна збірна України виграла Дивізіон IB чемпіонату світу-2024.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *