https://www.rbc.ua/static/img/_/r/_remont_blekaut_gettyimages_1244494745_b8b5dd706768789f21bf7f85ea14ddae_1300x820_74f4e03cbd556b6220a6cff3d2f772ae_1300x820.jpg

У Сумах через нічну ворожу атаку із застосуванням дронів-камікадзе 6 травня об'єкти критичної інфраструктури міста переводяться на резервне живлення.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Сумської міської військової адміністрації (МВА) Олексія Дрозденка.

"В зв'язку з масованою атакою "Шахедів" на місто, об'єкти критичної інфраструктури переводяться на резервне живлення", – йдеться в його заяві.

За словами чиновника, водопостачання та лікарні будуть забезпечені резервним живленням "в повному обсязі".

Крім того, у Сумах розгортаються "пункти незламності".

"Роботи по відновленню енергетики вже почались. Поступово буде повертатися світло", – додав начальник МВА.

РФ вночі ударила по Сумах та області 

Раніше повідомлялося, що у ніч проти 6 травня росармія вчергове завдала повітряної атаки по території України із застосуванням дронів-камікадзе типу "Шахед". 

Після опівночі у Сумах пролунали вибухи. Після цього у деяких районах міста було частково відсутнє світло та водопостачання. Крім того, повідомлялося про повторні вибухи у районі міста через атаку ворожих дронів.

Додамо, також повідомлялося про проблеми з енергопостачанням у деяких населених пунктах Сумській області, зокрема у Лебедині, Білопіллі та Охтирці.

Пізніше в Сумській ОВА поінформували, що ворог вночі завдав авіаударів по об'єктах енергетики в області. Також у заяві йшлося про те, що на місцях ведуться відновлювальні роботи.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *