https://www.rbc.ua/static/img/i/m/imgonline_com_ua_resize_z16cgf7o1rsukn_a99d81834e4d9b4f95d61366ad866a73_1300x820.jpg

Під час обстрілу Дніпра 19 квітня загинула одна із співробітниць “Укрзалізниці”. Ще семеро залізничників постраждали.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на УЗ.

"Росія цілеспрямовано обстріляла залізничну інфраструктуру на Дніпропетровщині. Внаслідок цього поранено 7 залізничників під час виконання службових обов'язків", – йдеться у повідомленні.

До того ж загинула чергова по будинку локомотивних бригад.

"У неї залишились двоє синів 17 та 15 років. Висловлюємо щирі співчуття рідним та зобов'язуємося забезпечити фінансову та соціальну підтримку її дітям", – додали в компанії, зазначивши, що стан поранених стабільний, вони отримують необхідну медичну та психологічну допомогу.

Обстріл Дніпра та області

Російські війська в ніч на 19 квітня влаштували масовану атаку по Україні, зокрема серйозний удар припав на Дніпро та область. На даний момент тут відомо про 8 загиблих та понад 20 поранених. Зокрема, 2 загиблих у Дніпрі та 16 постраждалих, у Синельниківському районі 6 жертв та 6 поранених та у Кривому Розі – троє постраждалих.

Причому, за даними УЗ, російські окупанти прицільно били по залізничній інфраструктурі. Вокзал у Дніпрі на якийсь час припиняв роботу, були затримки потягів. Детальніше про наслідки атаки – у матеріалі РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *