Вчора з’явилася інформація про те, що путін дав розпорядження побудувати новий «урядовий квартал» та місто на Арабатській Стрілці, піщаній косі-півострові у західній частині Азовського моря, у тимчасово окупованих Криму і Херсонській області.

І справа навіть не у тому, що пришелепкуватий дід намагається поділити «шкуру ведмедя», який ще не те що не «вбитий», а вже практично «доїдає свого мисливця». Річ про інше…

Складається враження, що сучасний путінський кремль повністю «забив» на власну країну з «народом-терпилою» і не хоче мати нічого спільного навіть з територією під назвою «росія». 17 мільйонів квадратних кілометрів, з яких більш-менш впорядковано максимум до 10 відсотків, наче уражені якоюсь смертоносною мерзенною «паршею», від якої слід триматися подалі.

«Урядовий квартал» на Арабатській косі… Для якого «уряду»? Для того, щоб здалеку керувати рабами на московських болотах, сидячі у новому комфортному бункері на Генічеській Гірці?

По-перше, навіть якщо «расєйська земля» вражена якоюсь невідомою заразою, то «зараза до зарази не пристає»! Тому кремлівським «небожителям» та «бункерним кротам» немає чого хвилюватися! По-друге, паразити-глисти, якими є по своїй суті путін та його оточення, можуть існувати лише у грязі та гною. Свіже повітря для них смертельне!

Цікаво те, з яким натхненням та щасливою посмішкою про такі примарні плани путіна «доповідав» псевдо-голова Херсонської області Сальдо. Він із захватом говорив про те, що це робиться «для людей, для молоді Херсонщини, яка отримає у «новому місті» робочі місця та зони відпочинку найвищого ґатунку». Навіть коментувати такі заяви якось ніяково…

Росія перетворюється на пустелю з поодинокими осередками «цивілізації по-путінські». Гасло «Росія для росіян» вже давно стало посміховиськом. Правда, чомусь вже ніхто з росіян не сміється, намагаючись засвітло дістатися до власного кута і уникнути зустрічей з новими «титульними націями». «Діти кадирова» почуваються на вулицях більшості російських міст володарями, які вже підкорили собі «корінне» населення і чітко вказали росіянам на «їхнє місце» у харчовій піраміді російського суспільства. Чи не від цієї внутрішньої неконтрольованої кремлем загрози намагаються втекти номінальні поки що володарі кремля?

Практично втративши власну країну, проста «темна» росія до цих пір сліпо вірить людині (?), яка призвела до повного краху бідь які сподівання та мрії росіян. «Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть». Німа, сліпа, глуха та не сповна розуму біомаса, замість того, щоб врешті решт спробувати навести лад на своєму подвір’ї, вичистити «гівна» та нарешті провести до обшарпаної будівлі воду та газ, намагається привласнити чужі квітучі території, під «скрепні» лозунги кремлівських безумців? Для того, щоб перетворити на такі ж самі «гівна», як і власну країну?

Знаєте, є такий тип людей, що ніколи не пере свої шкарпетки, доношуючи їх до гнилих дірок, а потім, навіть не миючи ніг, намагається вкрасти нові у магазині, мотивуючи необхідністю «підтримувати власну гігієну». Саме такі «добродії» знайшли собі прихисток у сучасному кремлі і «керують» такими ж самими моральними жебраками, які так і не змогли вийти з часів темного середньовіччя.

Орки! Що з них взяти… 

Автор: Юрій Федоренко, Керівник ГО Агенція розвитку демократії та інформаційних свобод

от Admini4

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *