Після оприлюднення жахливого злочину бойовика чеченського підрозділу «Ахмат» Віталія Арошанова, який канцелярським ножем відрізає геніталії українського військовополоненого солдата, страшнішою за сам злочин була офіційна реакція Кремлівської пропаганди, яка прокоментувала це жахливе відео класичним криком: «це все фейк!», цинічно додавши, що «навіть якщо в кадрі справді боєць російського підрозділу — ВСУ самі спровокували його на подібну поведінку раніше скоєними злочинами».

У цьому вся росія. «Від кремля до самих до околиць…» Неприкриту звірину сутність путінської росії навіть ні з чим порівняти. Принаймні, серед людей, які вважають себе частиною цивілізації.

Схоже, що сама наша планета Земля не розуміє, як на ній можуть існувати такі потвори, яких не можна віднести ні до людей, ні до звірів, бо вони набагато страшніші від самих огидних та лютих хижаків. Не місце їм серед живих. Тому, незважаючи на всі заяви кремлівських керманичів та рупорів про обраність росіян та щастя, яке ось-ось звалиться на московію та задовольнить всі потреби та забаганки російської псевдонації, росія вимирає.

Стрімкому скороченню населення не допомагає ні «захист російськомовних в інших країнах», ні анексія Криму та частини Донбасу. Генетична аномалія не спроможна давати здорове потомство, тому «збільшення чисельності» з 2014 року на 2,5 мільйони мешканців окупованих територій, вже практично нівельована катастрофічною смертністю та недостатньою народжуваністю.

За січень-травень поточного року росія кожного місяця втрачала по 86 тисяч постійного населення. Це абсолютний рекорд за всі часи. Попередній «рекорд», який росія «встановила» у 2002 році; він був на третину меншим – 57 тисяч.

Швидкість, з якою «тане» кількість росіян, у порівнянні з 2021 роком збільшилася в 1,6 разів, а у порівнянні з 2020 роком – утричі. Згідно з щомісячною доповіддю Росстату «Про соціально-економічне становище країни», за січень-травень 2022 року постійних жителів рф поменшало на 430,3 тисячі осіб, а загальна чисельність населення впала до 145,1 млн, що становить мінімум з моменту анексії Криму. Без урахування тимчасово окупованого півострова чисельність населення рф нині перебуває близько історичних мінімумів, показаних у 2008 році – 142,7 млн осіб.

У середньому по країні на кожного, хто народився, померло 1,7 осіб, а в окремих регіонах ця різниця виявилася 3-кратною і вище. Вимирання «віддалених регіонів», про які так «піклується» у своїх публічних виступах бункерний диктатор, нагадує за темпами вимирання від якоїсь особливо небезпечної інфекції чи вірусу.

Росія вимирає і не народжує. Не допоміг навіть «Материнський капітал», який виплачують сім’ям за дорученням путіна вже понад п’ятнадцять років. Генетично запрограмовано скорочення народжуваності, якщо батьки розуміють повну відсутність перспектив для нащадків. А у сучасної росії немає ніяких перспектив.

За підрахунками експертів, навіть за умови миру та спокою, для того, щоб освоювати величезні простори, які дісталися росіянам у спадок від предків, потрібно щонайменше 180 мільйонів чоловік. А вже зараз прогнозується через десять років лише 130 мільйонів мешканців. І це ще за оптимістичними прогнозами, а динаміка процесу «вимирання росії» з кожним роком лише погіршується.

За часи свого правління путін створив на росії сприятливе середовище для вимирання або умертвіння населення країни. І дуже дивно було б очікувати іншого результату. У житті – як і у бізнесі – якщо не любити свою справу, не вкладати в неї всякий прибуток, а лише все «просирати» – будь-яка справа загнеться.

Путінська влада дуже любить гроші, ненавидить свій власний народ, зневажає власну країну. Ніякого «зростання» на росії не може бути за визначенням. Тільки занепад і ще раз занепад.

Злочинний задум путіна наповнити «людський ресурс» приреченої до вимирання країни за рахунок окупації України провалився. Білоруси теж навряд чи погодяться бути рабами на «безмежних просторах» країни-агресора. Тому ніщо росію не врятує.

Занедбане та гниле суспільство вимирає рекордними темпами і в осяжному майбутньому на московських болотах будуть снувати лише зграї голодних вовків у полюванні на поодиноких московітів, що, можливо, ще залишаться від знищеної путіним «обраної» нації. 

Автор – Юрій Федоренко, Керівник ГО Агенція розвитку демократії та інформаційних свобод

от Admini4

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *