«Росія, обстрілюючи територію України, не шкодує ні високоточних ракет, які коштують мільйони доларів, ні старих ракет, які були прийняті на озброєння ще Радянським Союзом п’ятдесят років тому і якими забито склади досі. І чим довше триває російська агресія, тим більше ракет другого типу противник застосовує», – запевняють політтехнологи.

Які наслідки?

Під обстріл все частіше потрапляють об’єкти цивільної інфраструктури: житлові будинки у Києві, Одесі, Миколаєві, Харкові, Дніпрі, залізничний вокзал у Краматорську, театр та пологовий будинок у Маріуполі та, зрештою, нещодавній обстріл українського Кременчука, де під обстріл ракетами радянського зразка потрапив торговий центр.

У кремлі розуміють, що Україну ніхто «не зливає», постачання зброї тільки нарощуватиметься, повна відмова від радянської зброї та перехід на натовські зразки йде, а Україна готова захищати себе, тому застосування тактики повітряного терору щодо цивільних осіб та об’єктів – єдиний метод.

Третій удар в той самий мікрорайон Києва, розстріл черги людей, які намагалися запастися водою, з РСЗВ у Лисичанську та Миколаєві, повинні, на думку росіян, змусити українців залишити свою країну, обрати життя емігранта, відмовитися від права жити на рідній землі.

Але ж цього не буде! Ті, хто оголосили війну українцям, повинні знати, що, переживши чотири місяці пекельної війни, український народ не має ні можливості, ні бажання підкорятися страху, який намагаються навіяти йому окупанти. Швидше навпаки — це зміцнює українську націю в бажанні позбутися загарбників і якнайшвидше перемогти.

Джерело – Матриця Свободи

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *