Міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що через поразки на полі бою РФ може озвучити черговий “жест доброї волі” під приводом техногенної катастрофи на території своєї країни.

За словами міністра, у Кремлі вже шукають варіанти можливих сценаріїв, яким чином можна виправдати всередині свого суспільства черговий успіх української армії.

Очільник відомства припустив, що в Кремлі вже шукають уже варіанти сценаріїв, як це “відіграти”, і не виключено, що буде “жест доброї волі” під виглядом якогось катаклізму.

Пряма мова: “Якщо вже поспостерігати за низкою публічних висловлювань на російських ресурсах, то можна побачити, що вже лунають фрази, мовляв: “Треба, напевно, закінчувати СВО”, “треба переходити до оборони”, “треба утримати наші “новоприбулі” території”.

Адже в разі чергового успіху української армії, який є абсолютно очікуваним і для них, потрібно зрозуміти, як “продавати” у себе всередині, як подавати це народу? У них же теж перегріті були очікування: Київ за три дні і т.зв. “СВО” за три тижні. І хоча пропаганда в РФ працює чудово, але з кожним разом усе складніше…

Це не мій прогноз, а міркування, але все ж таки я не здивуюся, якщо в них з’явиться в сценарії якась проблема, серйозного катастрофічного виду, техногенного, на території Росії.

Скажімо, щось станеться з електростанцією, гідроелектростанцією, АЕС, з’являться ризики для населення, і це потребуватиме негайної уваги уряду, акумуляції ресурсів, зокрема солдатів. І так вони нібито зможуть пояснити людям, чому закінчують активні бойові дії в Україні. Тобто їм доведеться озвучити “жест доброї волі” під виглядом якогось катаклізму на території РФ”.

Від Admini4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *